concert: Meneer van Dalen in Rotown op VRIJDAG 05 JULI 2019

  • Meneer van Dalen
    Songbird Festival - Zaterdag
    © Charles Batenburg
  • Meneer van Dalen
    Songbird Festival - Zaterdag
    © Charles Batenburg
VR.
05 JUL
MENEER VAN DALEN 21:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
Hoofdprogramma Meneer van Dalen

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 05 juli 2019.
Dat is 1756 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Meneer van Dalen in Rotown
DEZE Meneer van Dalen TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 05 jul
Rotown, Rotterdam
€ 5,00

EXTRA INFORMATIE

Vorige zomer speelden Meneer van Dalen met vrienden een van de meest indrukwekkende Summer Sessions óóit voor een volle zaal. Het ging om een uitvoering van het legendarische Stop Making Sense van Talking Heads. De New Yorkse band is van grote invloed geweest op de ontwikkeling van new wave en wist een populaire mix te maken van punk, art rock, funk en niet-westerse muziek. In de jaren 70 en 80 scoorden ze grote hits met nummers als Psycho Killer, Slippery People, Road To Nowhere en Once In a Lifetime.

Bij ‘once in a lifetime blijft het in Meneer van Dalen’s geval dus niet: het smaakte niet alleen naar meer, nu is er ook een goede aanleiding: Stop Making Sense viert dit jaar haar 35-jarige jubileum! Dit keer pakt de band dus groter uit, létterlijk: de iconische oversized suits gaan mee in de koffer! Als de eerste sessie al zo’n spektakel was, dan wordt deze uitvoering Fa, fa, fa, fa, fa, fa, fa, far better!

Foto's van Meneer van Dalen

Foto Meneer van Dalen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Meneer van Dalen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Meneer van Dalen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Meneer van Dalen te Songbird Festival - Zaterdag Foto Meneer van Dalen te Songbird Festival - Zaterdag
 
Bekijk alle 5 foto's van Meneer van Dalen