concert: Distant / Extermination Dismemberment / Waking The Cadaver in Baroeg op ZONDAG 18 AUGUSTUS 2019

  • Distant
    Baroeg Open Air 2022
    © Anja de Bruijn
ZO.
18 AUG
DISTANT / EXTERMINATION DISMEMBERMENT / WAKING THE CADAVER 15:00 uur Baroeg, Rotterdam
2019
Toegang € 14,00

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 18 augustus 2019.
Dat is 1685 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Al 30 jaar een vaste waarde binnen de death metal scene. En wij zien altijd graag terugkeren in Baroeg de drie broers van Krisiun. De Brazilianen nemen geen gas terug zoals je kunt horen op hun elfde album ‘Scourge Of The Enthroned’ dat in 2018 verschijnt. De Demonic III staan nog altijd voor knalharde death metal en horen tot de top van het genre.

Prostitute Disfigurement draait ook alweer een tijdje mee al kent de band wel de nodige bezettingswisseling. Nu lijkt het allemaal stabiel te zijn in het kamp rond de oerleden Niels Adams en Patrick Oosterveen. Het vijftal heeft zelfs een nieuw (zelfgetiteld) album uit en bewijst dat zij tot de wereldtop binnen het brute death metalgenre horen.

Sepiroth kennen we in Baroeg natuurlijk ook al langer. De show vandaag is wel bijzonder te noemen. We kunnen deze formatie namelijk voor het eerst aan het werk zien met nieuwe zanger Nico Munnik die we kennen van Toxocara.

Foto's van Distant, Extermination Dismemberment, Waking The Cadaver

Foto Distant te Baroeg Open Air 2022 Foto Distant te Baroeg Open Air 2022 Foto Distant te Baroeg Open Air 2022 Foto Distant te Baroeg Open Air 2022 Foto Distant te Baroeg Open Air 2022
 
Bekijk alle 5 foto's van Distant

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws