concert: Ziggy Alberts in Paradiso op VRIJDAG 24 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Nathan Ball
    7 Layers Sessions - 19/11 - Oosterpoort
    © Jessy Gabriel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Ziggy Alberts in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
24 APR
ZIGGY ALBERTS Grote Zaal, 19:30 uur Paradiso, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Ziggy Alberts
Voorprogramma Nathan Ball
Concert uitverkocht
Ziggy Alberts in Paradiso is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 24 apr
Ziggy Alberts + Nathan Ball
Paradiso, Amsterdam
€ 27,00

EXTRA INFORMATIE

Ziggy Alberts is met recht een echte surfdude uit Australië. Hij heeft praktisch de hele wereld in zijn eentje rondgereisd met een busje en vertelt zijn oprechte verhalen van persoonlijke inspanningen en hoe hij is opgegroeid aan de kust in de vorm van catchy folkliedjes. De 24-jarige singer-songwriter heeft zichzelf gitaar leren spelen en zijn carrière opgebouwd vanuit dat ene busje en mag het indrukwekkende aantal van vijf albums op zijn naam rekenen, met daarnaast zijn eigen independent label Commonfolk.

Foto's van Nathan Ball

Foto Nathan Ball te SYML - 15/10 - Paradiso Foto Nathan Ball te 7 Layers Sessions - 19/11 - Oosterpoort Foto Nathan Ball te 7 Layers Sessions - 19/11 - Oosterpoort
 
Bekijk alle 3 foto's van Nathan Ball

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws