concert: Jeangu Macrooy in De Kleine Komedie op ZATERDAG 28 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag
  • Jeangu Macrooy
    Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Jeangu Macrooy in De Kleine Komedie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
28 MRT
JEANGU MACROOY 20:00 uur De Kleine Komedie, Amsterdam
2020
Hoofdprogramma Jeangu Macrooy

EXTRA INFORMATIE

'De Nederlandse James Brown!’ Juichte de pers. En: ‘Aanstormend wereldtalent!’ Het album Horizon was nét uit en het regende meteen superlatieven. Jeangu Macrooy katapulteerde zichzelf naar de top. Paradiso uitverkocht, Lowlands platgespeeld, North Sea Jazz betoverd. Meegedraaid in de wereld van De Wereld Draait Door. Furore gemaakt bij Muzikale Helden. En jazeker: ook nog geschitterd als Judas in The Passion! Het leven van de geboren Surinamer is een ronkende rollercoaster. En dat houdt voorlopig niet op. Want nu gaat hij voor het eerst de theaters in. Met zijn Horizon Theatertour. Met zijn band. Die de soulhorizon nóg verder zal verbreden. Volgens Oor moeten we ons schrap zetten ‘die aanstekelijke, bijna on-Nederlands positieve vibe van de zanger, waar je zelfs tijdens de grootste hoosbui van in zomerse sferen raakt.’ Het zou dus wel eens kunnen gaan regenen. Superlatieven.

Foto's van Jeangu Macrooy

Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy & Jazz Orchestra Of The Concertgebouw - 26/10 - TivoliVredenburg Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Jeangu Macrooy - 1/12 - Fluor Foto Jeangu Macrooy te Popronde Leiden 2016 Foto Jeangu Macrooy te Bevrijdingsfestival Overijssel 2019 Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2018 - donderdag
 
Bekijk alle 120 foto's van Jeangu Macrooy

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws