concert: Pip Blom in Paard

VR.
27 SEP
PIP BLOM Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Pip Blom
VOORPROGRAMMA Personal Trainer
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Pip Blom in Paard
Tickets Pip Blom:
vr 27 sep
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Toen de 22 jarige Pip Blom in 2016 haar eigen, edgy, indie-pop songs ‘gewoon’ op het internet zette ging het ineens hard. Al snel kreeg de songwriter duizenden plays en werd ze vrijwel direct gedwongen om het podium op te springen. Dat ze niet de enige muzikale uit de familie was werd snel duidelijk toen haar broer Tender zich bij de band voegde als gitarist en achtergrond zang. Niet veel later stond Pip Blom met band op Noorderslag, the Great Escape en tourde ze met o.a Franz Ferdinand en the Breeders mee als support.

Niet alleen de bezoekers werden overrompeld door de energie live act van de Amsterdammers, ook de pers is erg te spreken. Zo noemde Vice haar een ‘Rising Star of 2018’ en werd ze alom geprezen door de Engelse BBC Radio met woorden als ‘Excellent’ en ‘The ultimate perfect pop’. Na een druk jaar vol grote shows, vooral door Engeland, is het in september eindelijk tijd voor Nederland om bedolven te worden onder de charme van Pip Blom.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Pip Blom, Personal Trainer

Foto Pip Blom te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Pip Blom te Life I Live 2019 Foto Pip Blom te 3voor12 Song van het Jaar 2018 Foto Pip Blom te Popronde Hengelo 2017 Foto Pip Blom te Pip Blom - 21/02 - Rotown Foto Pip Blom te Grasnapolsky 2017 - Zaterdag
 
Bekijk alle 54 foto's van Pip Blom
Bekijk alle 3 foto's van Personal Trainer

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS