concert: FortaRock: VOLA + Arch Echo + Rendezvous Point in Doornroosje

WO.
11 SEP
FORTAROCK: VOLA + ARCH ECHO + RENDEZVOUS POINT Paarse Zaal, 19:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 11 september 2019.
Dat is 8 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets FortaRock: VOLA + Arch Echo + Rendezvous Point in Doornroosje
DEZE FortaRock: VOLA + Arch Echo + Rendezvous Point TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 11 sep
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

‘If Meshuggah and Opeth had a love child, it would be the Danish experimental rock band VOLA’, …zo luidt de omschrijving van de video ‘Starburn’. Het is een perfecte omschrijving van deze zeer talentvolle jonge Deense band.

De vier heren weten progrock, djent metal en electronica tot een vanzelfsprekend en harmonieus geheel te smeden. Daarmee voegt VOLA zich bij een illuster rijtje artiesten die dit kunstje ook beheersen waaronder Leprous, Haken en Soen. Het debuut ‘Inmazes’ stamt uit 2015 en is door het Nederlandse Mascot opnieuw uitgebracht. Het laatste album ‘Applause Of A Distant Crowd’ is vorig jaar verschenen en is een hele stap voorwaarts. Een ware groeibriljant met een meer open en transparant geluid.

Support is er in de vorm van de Amerikaanse prog & fusion band Arch Echo en Rendezvous Point uit Noorwegen. En hier blijft het niet bij, want begin juni maken we de co-headliner bekend van deze avond.

FOTO'S VAN Vola

Foto Vola te ProgPower Europe 2015 Foto Vola te ProgPower Europe 2015 Foto Vola te Haken - 15/3 - De Boerderij Foto Vola te Haken - 15/3 - De Boerderij Foto Vola te ProgPower Europe 2015 Foto Vola te ProgPower Europe 2015
 
Bekijk alle 9 foto's van Vola

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST