concert: BEHIND THE MUSIC: Bökkers in Hedon

WO.
09 OKT
BEHIND THE MUSIC: BÖKKERS Grote zaal, 20:15 uur Hedon, Zwolle
2019
HOOFDPROGRAMMA Bökkers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets BEHIND THE MUSIC: Bökkers in Hedon
Tickets BEHIND THE MUSIC: Bökkers:
wo 09 okt
Hedon, Zwolle
€ 5,00 - 12,00

EXTRA INFORMATIE

In samenwerking met het online video en interview platform FaceCulture presenteert Hedon op woensdag 9 oktober de vierde editie van ‘Behind the Music’. Hoofdgast van deze editie is Hendrik Jan Bökkers.
Moeten wij deze prominente Sallander, bekend van de Bökkers, Jovink en de Voederbietels, Bökkers Doet Normaal en het Koele Koele festival, nog verder introduceren? Geboren in Heino, is Hendrik Jan Bökkers al jarenlang actief in de muziek. Met de Engelstalige rockband Soundsurfer zette hij zijn eerste professionele muzikale stappen om uiteindelijk via Jovink en de Voederbietels thuis te komen in Bökkers waar hij in het Sallands dialect zingt. "Ik heb een mooie reis gemaakt de afgelopen twintig jaar. Dat zal allemaal aan bod komen. Er zijn geen taboes en ik zal zeker neem geen blad voor de mond nemen!"

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Bökkers

Foto Bökkers te Dauwpop 2017 Foto Bökkers te Ramblin' Roots 2017 Foto Bökkers te Dauwpop 2015 Foto Bökkers te Dauwpop 2018 Foto Bökkers te Paaspop Schijndel 2017 - Zaterdag Foto Bökkers te Tuckerville 2017
 
Bekijk alle 78 foto's van Bökkers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS