concert: LIVE: Black Bone Nation & Outside Revelation & Water Melancholic in Muziekcafé Helmond op ZATERDAG 14 SEPTEMBER 2019

ZA.
14 SEP
LIVE: BLACK BONE NATION & OUTSIDE REVELATION & WATER MELANCHOLIC 22:00 uur Muziekcafé Helmond, Helmond
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 14 september 2019.
Dat is 1657 dagen geleden.

Concert gratis

Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Een avondje vol met hardrock met Black Bone Nation, Outside Revelation en Water Melancholic.

BLACK BONE NATION is een Zuid-Afrikaanse 'Classic" hardrock-groep die in juni 2015 werd gevormd in de kustplaats Kaapstad - Zuid-Afrika door zanger en frontman Zakk Styles.

De invloeden van rocklegendes uit de 70's, 80's en 90's (Led Zeppelin, AC / DC en Guns n Roses, Rival Sons en meer) waren goed te horen op hun eerste titelloze EP-album (Black Bone Nation), uitgebracht op 17 maart 2018 en inmiddels zal hun 2e studio-album klaar zijn.

Outside Revelation is een Nederlandse rockband. Het viertal verstaat de kunst om pakkende songs te schrijven, die worden gedreven door een pompende ritmesectie.

Water Melancholic zijn vier eigenzinnige dromers die elkaar hebben gevonden in de Eindhovense muziekscene. Samen zijn ze verantwoordelijk voor het creëren van weemoedige soundscapes en knallende riffs, geïnspireerd door de grote namen uit de alternatieve muziek van de jaren ’90.