concert: Coral Springs in Paard

DO.
16 MEI
CORAL SPRINGS Paard Café, 20:30 uur Paard, Den Haag
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 16 mei 2019.
Dat is 157 dagen geleden.

CONCERT GRATIS
Dit concert was gratis.

EXTRA INFORMATIE

Het Finse One Hidden Frame heeft als doel melodieuze punk te spelen met tonnen emotie en zinvolle teksten in de trant van Propagandhi / Adhesive. Nog steeds buigt OHF zich nog steeds in de richting van wat de skatepunk uit de jaren negentig opleverde, maar maakte het af met een moderne sfeervolle toets. OHF heeft zes euro tours gedaan, opgevoerd tijdens de Manchester Punk Festival en twee keer op Punk Rock Holiday. Hun 5e full length plaat werd uitgebracht door Bird Attack Records in 2017. In september werd een 7 “split met Thousand Oaks uitgebracht als een internationale 4-label gezamenlijke release.

Wat Coral Springs definieert is een liefde voor poppunk en punkrock in de stijl van No Use For A Name, State Champs, Rise Against en New Found Glory. ze zoeken naar een balans tussen de onweerstaanbare aanstekelijkheid van popmuziek en de energie en intensiteit van punkrock. Deze balans is een van de kwaliteiten die hun debuutalbum ‘Always Lost, Never Found’ uniek maakt.

FOTO'S VAN Coral Springs, One Hidden Frame

Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016 Foto Coral Springs te Werfpop 2016
 
Bekijk alle 5 foto's van Coral Springs