concert: Young the Giant in Paard

WO.
18 SEP
YOUNG THE GIANT Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Young the Giant
VOORPROGRAMMA Ora The Molecule

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 18 september 2019.
Dat is 26 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Young the Giant in Paard
DEZE Young the Giant TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 18 sep
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Sinds 2011 verovert Young The Giant de harten van de indie liefhebbers met festival hits als ‘My Body’ en ‘Cough Syrup’. De vrolijke, energie nummers (met een meezinggehalte dat door het dak schiet) zijn je vast en zeker niet ontgaan en komen nog zeer regelmatig voorbij op radio en in playlists. Nu komt de band op 18 september naar het Paard, inclusief een splinternieuwe plaat!

In het begin van dit decennium brak Young The Giant door met hun self-titled album waarbij de energieke ritmes met een hoge dansbare factor kenmerkend zijn. Nu komen ze met ‘Mirror Master’ waarmee ze inmiddels 4 albums rijk zijn. Ondanks dat ze met dit kunstwerk een ietwat volwassenere toon aannemen is de indie-vibe van mijlen ver te horen. En dat is precies de reden dat we zo van deze band houden!

FOTO'S VAN Young the Giant, Ora The Molecule

Foto Young the Giant te Young The Giant - 10/5 - Tivoli Foto Young the Giant te Young the Giant - 21/09 - Paradiso Foto Young the Giant te Lowlands 2011 - dag 2 Foto Young the Giant te Young The Giant - 10/5 - Tivoli Foto Young the Giant te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto Young the Giant te Young The Giant - 27/5 - Melkweg
 
Bekijk alle 50 foto's van Young the Giant
Bekijk alle 3 foto's van Ora The Molecule

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST