concert: Young the Giant in Paard

WO.
18 SEP
YOUNG THE GIANT Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Young the Giant
VOORPROGRAMMA Ora The Molecule
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Young the Giant in Paard
Tickets Young the Giant:
wo 18 sep
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Sinds 2011 verovert Young The Giant de harten van de indie liefhebbers met festival hits als ‘My Body’ en ‘Cough Syrup’. De vrolijke, energie nummers (met een meezinggehalte dat door het dak schiet) zijn je vast en zeker niet ontgaan en komen nog zeer regelmatig voorbij op radio en in playlists. Nu komt de band op 18 september naar het Paard, inclusief een splinternieuwe plaat!

In het begin van dit decennium brak Young The Giant door met hun self-titled album waarbij de energieke ritmes met een hoge dansbare factor kenmerkend zijn. Nu komen ze met ‘Mirror Master’ waarmee ze inmiddels 4 albums rijk zijn. Ondanks dat ze met dit kunstwerk een ietwat volwassenere toon aannemen is de indie-vibe van mijlen ver te horen. En dat is precies de reden dat we zo van deze band houden!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Young the Giant, Ora The Molecule

Foto Young the Giant te Young The Giant - 10/5 - Tivoli Foto Young the Giant te Young The Giant - 10/5 - Tivoli Foto Young the Giant te Dauwpop 2014 Foto Young the Giant te Young The Giant - 27/5 - Melkweg Foto Young the Giant te Young The Giant - 10/5 - Tivoli Foto Young the Giant te Young The Giant - 27/5 - Melkweg
 
Bekijk alle 39 foto's van Young the Giant

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN