concert: Forever Amy in Iduna op ZONDAG 15 MAART 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Forever Amy
    Forever Amy - 05/03 - Hedon
    © René Obdeijn
  • Forever Amy
    Forever Amy - 05/03 - Hedon
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Forever Amy in Iduna) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
15 MRT
FOREVER AMY 15:00 uur Iduna, Drachten
2020
Hoofdprogramma Forever Amy

EXTRA INFORMATIE

Als je je ogen dicht doet hoor je Amy Winehouse en als je ze opendoet, zie je haar op het podium staan, als stralend middelpunt van haar band. In Forever Amy wordt de jazzdiva zeer natuurgetrouw vertolkt door het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die haar het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. Geniet van een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse.

Foto's van Forever Amy

Foto Forever Amy te Forever Amy - 05/03 - Hedon Foto Forever Amy te Forever Amy - 05/03 - Hedon Foto Forever Amy te Forever Amy - 05/03 - Hedon Foto Forever Amy te Forever Amy - 05/03 - Hedon Foto Forever Amy te Forever Amy - 05/03 - Hedon Foto Forever Amy te Forever Amy - 05/03 - Hedon
 
Bekijk alle 6 foto's van Forever Amy

Gerelateerd nieuws