concert: NEIL DIAMOND MEMORIES BAND in Forum Theater op ZATERDAG 11 APRIL 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (NEIL DIAMOND MEMORIES BAND in Forum Theater) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
11 APR
NEIL DIAMOND MEMORIES BAND 20:00 uur Forum Theater, Sittard
2020
Toegang Tickets:
Kaarten zijn in de voorverkoop te bestellen voor:
€16,50- ticket only
€39,- inclusief 10 consumptiemunten (hierbij ontvang je 10% korting op de consumptieprijs van €2,50). Deze munten blijven altijd geldig in Forum Sittard.

Aan de avondkassa zijn de kaarten (mits niet uitverkocht tot 23:00 uur) verkrijgbaar voor:
€20,- ticket only

EXTRA INFORMATIE

Een tribute band uit eigen land met internationale allure: De Neil Diamond Memories Band. Elf bevlogen muzikanten nemen je op zaterdag 11 april mee terug in de tijd, waar frontman en ras-entertainer Marcel Mulders (de beste Neil Diamond vertolker van Nederland) in de huid kruipt van Neil Diamond.

Neil Diamond Memories Band
De Neil Diamond Memories Band onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op spectaculaire wijze te vertolken in een show die geïnspireerd is op de legendarische concerten ‘Hot August Night’ en ‘Love At The Greek’ van de grote meester. De Neil Diamond Memories Band brengt een spectaculaire muzikale en visuele show boordevol energie en emotie, en laat je die kleurrijke en muzikale Seventies herbeleven!