concert: Armored Saint / Metal Church in Iduna

ZO.
14 JUL
ARMORED SAINT / METAL CHURCH 15:30 uur Iduna, Drachten
2019
HOOFDPROGRAMMA Armored Saint Metal Church
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Armored Saint / Metal Church in Iduna
Tickets Armored Saint / Metal Church:
zo 14 jul
Iduna, Drachten
€ 23,00

EXTRA INFORMATIE

US-giganten Metal Church en Armored Saint spelen zondag 14 juli exclusieve clubshow in Poppodium Iduna.
Het Amerikaanse Metal Church wordt beschouwd als een van de grondleggers van het thrash metalgenre. Met platen als ‘Metal Church’, ‘The Dark’ en ‘Blessing in Disguise’ heeft de band klassiekers op zak. Na enkele bezettingswisselingen en pauzes is Metal Church sinds 2012 terug en brachten ze recent het nieuwe album ‘Damned If You Do’ uit waarop ze laten horen dat ze nog net zo hard knallen als in hun hoogtijdagen!
De Amerikaanse heavymetalband Armored Saint werd opgericht in 1982 en brak met veel succes door in de jaren ‘80. Na het overlijden van de gitarist was het enige tijd stil ronom de band, maar sinds 1999 staat de heavymetalformatie weer op de planken, in de zo goed als originele line-up. Op het podium blijft het spel van Armored Saint ijzersterk. De band staat met veel energie op het podium en de vocalen van John Bush klinken loepzuiver en krachtig.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Armored Saint, Metal Church

Foto Armored Saint te Alcatraz 2018 Foto Armored Saint te Alcatraz 2018 Foto Metal Church te Into The Grave 2017 - Vrijdag Foto Metal Church te Waldrock 2005 Foto Metal Church te Waldrock 2005 Foto Metal Church te Into The Grave 2017 - Vrijdag
 
Bekijk alle 2 foto's van Armored Saint
Bekijk alle 5 foto's van Metal Church

GERELATEERDE FESTIVALS