concert: The SoapGirls in LOLA050

DI.
28 MEI
THE SOAPGIRLS 20:00 uur LOLA050, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA The SoapGirls

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 28 mei 2019.
Dat is 144 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The SoapGirls in LOLA050
DEZE The SoapGirls TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 28 mei
LOLA050, Groningen
€ 6,00

EXTRA INFORMATIE

De Zuid-Afrikaanse zusters zijn terug in LOLA!

The SoapGirls hebben gewapend met onvergetelijke melodieën en pakkende refreinen,met energie, rauwheid en echte authenticiteit een geweldige reputatie verworven.
Mie op gitaar en zang zet het tempo op een mooie manier terwijl ze elk nummer kracht geeft met een stijl en gratie die elk publiek boeit. Millie op bas en zang neigt de voorkeur te geven aan zware, boze muziek. Dit is te zien in haar optreden als ze het publiek verbindt en hypnotiseert.
De SoapGirls schrijven outsider-liederen die androgyn, gedurfd en recht uit het hart zijn, waarbij elk nummer is geboren uit een echte ervaring, hetzij van zichzelf of van iemand in de omgeving, zodat elk nummer heel eerlijk is.
Als je houdt van originele, rauwe echte rock'n’roll dan zal je deze 2 zussen, die een inspiratie zijn voor velen om op te komen voor vrijheid, geweldig vinden.

FOTO'S VAN The SoapGirls

Foto The SoapGirls te The SoapGirls - 11/10 - Melkweg Foto The SoapGirls te The SoapGirls - 11/10 - Melkweg Foto The SoapGirls te The SoapGirls - 11/10 - Melkweg Foto The SoapGirls te The SoapGirls - 11/10 - Melkweg Foto The SoapGirls te The SoapGirls - 11/10 - Melkweg Foto The SoapGirls te The SoapGirls - 11/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 16 foto's van The SoapGirls