concert: Anneke van Giersbergen / Residentie Orkest in Paard op ZATERDAG 16 MEI 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Anneke van Giersbergen
    Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek
  • Residentie Orkest
    Anneke van Giersbergen & Residentie Orkest - 18/05 - 013
    © Bernard Bodt


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Anneke van Giersbergen / Residentie Orkest in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
16 MEI
ANNEKE VAN GIERSBERGEN / RESIDENTIE ORKEST Grote Zaal, 20:15 uur Paard, Den Haag
2020

Foto's van Anneke van Giersbergen, Residentie Orkest

Foto Anneke van Giersbergen te Anneke Van Giersbergen - 3/3 - Kroepoekfabriek Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Huntenpop 2022 Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 24/10 - Melkweg Foto Anneke van Giersbergen te Anneke van Giersbergen - 17/10 - Hedon
 
Bekijk alle 81 foto's van Anneke van Giersbergen
Bekijk alle 4 foto's van Residentie Orkest

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest