concert: Davina Michelle Skyward Clubtour in Maassilo

VR.
06 DEC
DAVINA MICHELLE SKYWARD CLUBTOUR 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Davina Michelle
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Davina Michelle Skyward Clubtour in Maassilo
Tickets Davina Michelle Skyward Clubtour:
vr 06 dec
Maassilo, Rotterdam
€ 20,50

EXTRA INFORMATIE

Met de Glen Faria-cover Duurt Te Lang brak Davina Michelle landelijk door als de nieuwe vaderlandse popsensatie. Sindsdien gaat het, om Michelle’s nieuwe single te parafraseren, helemaal Skyward met deze getalenteerde Rotterdamse zangeres. Met co-sign van zangeres P!nk en shows in San Diego en Nashville lijkt Nederland opeens veel te klein geworden.

Davina Michelle is het schoolvoorbeeld van een popartiest die haar succes op eigen kracht heeft verdient. Na een kortstondige deelname bij Idols heeft ze via haar eigen YouTube kanaal publiek gegenereerd. Mede dankzij haar viral-cover van P!nk staat Michelle nu in het voorprogramma van de Amerikaanse zangeres. Gelukkig schroomt ze intussen niet om de Nederlandse clubshows aan te doen met een verse aanwas popanthems. Grijp je kans dus om deze rijzende ster te zien schitteren in haar thuishaven!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Davina Michelle

Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy Foto Davina Michelle te 538 Koningsdag 2019 Foto Davina Michelle te Pinkpop 2019 - Zaterdag Foto Davina Michelle te 100% NL Awards - 7/2 - The Box Foto Davina Michelle te Vestrock 2019 Foto Davina Michelle te The Passion in concert - 20/04 - Ahoy
 
Bekijk alle 30 foto's van Davina Michelle

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS