concert: Lucky Fonz III in Stevenskerk op VRIJDAG 19 JULI 2019

  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
VR.
19 JUL
LUCKY FONZ III 20:30 uur Stevenskerk, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019
Hoofdprogramma Lucky Fonz III
Toegang 16,50

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 19 juli 2019.
Dat is 1705 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Geboren Nijmegenaar Otto Wichers is als Lucky Fonz III één van Nederlands meest geliefde en invloedrijke live-artiesten geworden, en mag daarom zeker niet ontbreken op de Nijmeegse Vierdaagsefeesten. Zijn shows zijn bekend om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering. Na de successen van zijn album ‘In je Nakie’ en de theatershow ‘Superlekker’ (volgens De Volkskrant ‘inderdaad superlekker’), gaat Lucky Fonz III weer de clubs in. Begin 2019 komt een nieuw album uit via Top Notch. Het is zijn derde Nederlandstalige album, met daarop live-favorieten als ‘Machteloos’ en ‘App me’.

Lucky Fonz III heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het muzikale en culturele landschap. Als singer-songwriter maakte hij zes albums, met daarop geliefde hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Jongens’ en ‘Linde met een E’. Als live-performer veroverde Lucky festivals als Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Foto's van Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown Foto Lucky Fonz III te Grasnapolsky 2016 - Zaterdag Foto Lucky Fonz III te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis
 
Bekijk alle 47 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest