concert: De Staat in Doornroosje

VR.
29 NOV
DE STAAT Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA De Staat
CONCERT UITVERKOCHT
De Staat in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
vr 29 nov
De Staat (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

In hun 10-jarige bestaan ontwikkelde De Staat zich tot een van de meest sensationele live acts in het Nederlandse muzieklandschap. De vele succesvolle tours en shows op diverse festival hebben hier zeker toe bijgedragen. Daarnaast stonden ze ook in het voorprogramma van de Rolling Stones én Muse. Onlangs stonden ze voor de tweede keer in hun carrière, in een uitverkochte AFAS Live. Met succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ winden ze het publiek met gemak om hun vingers.

Eind 2018 verscheen de nieuwe single ‘Kitty Kitty’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in tweeënhalf jaar. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Bubble Gum’ dat begin 2019 is uitgebracht. De opvolger van hun doorbraak album ‘O’ uit 2016. Het nieuwe album krijgt uit alle hoeken de loftrompet toegestoken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Staat

Foto De Staat te Werfpop 2012 Foto De Staat te De Staat - 17/10 - Vera Foto De Staat te De Staat - 17/11 - De Vasim Foto De Staat te Rockin Park 2012 Foto De Staat te Werfpop 2012 Foto De Staat te Pinkpop 2016 - Vrijdag
 
Bekijk alle 328 foto's van De Staat

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN