concert: Mezz on tour: Kovacs in Chassé Theater

DI.
24 SEP
MEZZ ON TOUR: KOVACS Koninklijke drukkerij Em. De Jongzaal, 20:30 uur Chassé Theater, Breda (door: Mezz )
2019
HOOFDPROGRAMMA Kovacs
VOORPROGRAMMA NOWA
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Mezz on tour: Kovacs in Chassé Theater
Tickets Mezz on tour: Kovacs
KIES TICKET
di 24 sep
Kovacs live at Chassé Theater
Chassé Theater, Breda
€ 28,50
di 24 sep
Mezz on tour: Kovacs
Chassé Theater, Breda
€ 28,50

EXTRA INFORMATIE

Een kaalgeschoren zangeres die het geluid van een soullegende onder haar berenmuts verstopt, dat is Kovacs. Ze is een raadselachtig fenomeen dat is ontstaan vanuit het muziekcollege en geïmproviseerde open mic-avonden. Ze heeft haar eigen pad gesmeed door de slinkse wendingen en verwarringen in het leven en betoverde de wereld met haar verdorven uitstraling. In 2013 ging het hard met Kovacs, met ‘My Love’ verpletterde Kovacs alle hitlijsten. Met haar debuutalbum ‘Shades of Black’ veroverde Kovacs een prominente plek in de muzieklijsten.

Het nieuwe album ‘Cheap Smell’ is een van de meest open, eerlijke en geïnspireerde future soulalbums van dit decennium. Het album is een reis waarin Sharon leerde omgaan met zichzelf en haar imperfecties. ‘Cheap Smell’ is heerlijk donker met een twinkeling in het oog waarin haar diepe en rauwe stem prachtig tot haar recht komt. ‘Cheap Smell’ was voor Sharon een helend album dat haar door onstuimige periodes heeft geholpen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Kovacs, NOWA

Foto Kovacs te Amsterdam Woods Festival 2015 - vrijdag Foto Kovacs te Paaspop 2019 - Zondag Foto Kovacs te Kovacs - 19/2 - BIRD Foto Kovacs te Kovacs - 10/10 - Hedon Zwolle Foto Kovacs te Concert at Sea 2019 Vrijdag Foto Kovacs te Noorderslag 2015
 
Bekijk alle 140 foto's van Kovacs

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS