concert: Carach Angren / Wolfheart / Thy Antichrist / Nevalra in Baroeg

MA.
08 JUL
CARACH ANGREN / WOLFHEART / THY ANTICHRIST / NEVALRA 18:30 uur Baroeg, Rotterdam
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op maandag 08 juli 2019.
Dat is 99 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Carach Angren / Wolfheart / Thy Antichrist / Nevalra in Baroeg
DEZE Carach Angren / Wolfheart / Thy Antichrist / Nevalra TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
ma 08 jul
Baroeg, Rotterdam
€ 16,00

EXTRA INFORMATIE

Carach Angren heeft eigenlijk geen introductie nodig. Wie herinnert zich niet de ophef rond een show van de Limburgers op kerstavond in Amstelveen. Voor een band is dat natuurlijk mooi meegenomen; reclame op basis van bekrompen gedachtes van politici. Carach Angren levert al sinds jaar en dag symfonische black metal van wereldformaat.

Wolfheart zagen we vorig jaar nog in Baroeg toen ze hier met Omnium Gatherum op bezoek waren. Maar als de Finnen gewoon nog een keer een onuitwisbare indruk achter willen laten dan houden wij ze niet tegen.

THY ANTICHRIST wordt in 1998 door frontman André Vargas opgericht in Medellin, Colombia. Als hij in de Verenigde Staten gaat studeren, gaat hij daar gewoon verder met de band. Vandaag de dag is Dallas de uitvalsbasis voor deze zeer interessante black metalband.

Dan hebben we nog een band uit Columbia. De band waar het om draait is NEVALRA. Deze band blinkt uit met melodieuze zwartgeblakerde death metal.

FOTO'S VAN Carach Angren, Nevalra, Thy Antichrist, Wolfheart

Foto Carach Angren te Fleshgod Apocalypse + Carach Angren 17/01 - Dynamo Foto Carach Angren te Metalfest 2008 - 21/12 - Melkweg Foto Carach Angren te Graspop Metal Meeting 2016, dag 1 Foto Carach Angren te Carach Angren - 04/02 - Oefenbunker Foto Carach Angren te Fleshgod Apocalypse + Carach Angren 17/01 - Dynamo Foto Carach Angren te Dynamo Outdoor Fest 2010
 
Bekijk alle 39 foto's van Carach Angren

GERELATEERD NIEUWS