concert: Ellen ten Damme in De Waalse Kerk Amsterdam op ZONDAG 17 MAART 2019

  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
  • Ellen ten Damme
    Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso
    © Erik Knevelbaard
ZO.
17 MRT
ELLEN TEN DAMME 16:00 uur De Waalse Kerk Amsterdam, Amsterdam
2019
Hoofdprogramma Ellen ten Damme

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 17 maart 2019.
Dat is 1838 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

In Encore! nodigt radiopresentator Marc Stakenburg (o.a. Theater van het Sentiment) elke maand een icoon uit onze roemruchte pophistorie uit om te vertellen over zijn of haar leven en loopbaan. Op zondag 17 maart is deze icoon niemand minder dan Ellen ten Damme.

Ellen ten Damme is misschien wel een van de beste Nederlandse zangeressen van het moment, en dat al zo'n 30 jaar. Maar zij is veel meer dan dat. Ze is ook actrice, muzikant, stout meisje, circusartieste, vamp, componiste, danseres, schrijfster en Pippi Langkous. En dat is ze allemaal tegelijk. De ware magie is haar eerlijkheid. Hoewel haar verbluffende veelzijdigheid anders kan doen vermoeden, doet ze alleen maar waar ze werkelijk in gelooft. Ondanks haar duizelingwekkende maskerades, is ze altijd zichzelf. Ze is echt. En dat laat ze zien in gesprek met Marc Stakenburg op zondag 17 maart.

Foto's van Ellen ten Damme

Foto Ellen ten Damme te ParkCity Live 2010 Foto Ellen ten Damme te Parade Den Haag - donderdag 12 juli 2012 Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 24/12 - Paradiso Foto Ellen ten Damme te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Ellen ten Damme te Ellen ten Damme - 01/12 - Koninklijk Theater Carré
 
Bekijk alle 101 foto's van Ellen ten Damme

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws