concert: De Dijk in Maassilo

ZA.
09 NOV
DE DIJK 19:00 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA De Dijk
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets De Dijk in Maassilo
Tickets De Dijk:
za 09 nov
Maassilo, Rotterdam
€ 32,00

EXTRA INFORMATIE

De Dijk is een band voor het leven. Dat heeft het Amsterdamse gezelschap rondom Huub van der Lubbe zelf stiekem ook wel door: voor iedere hit van het kaliber Als Ze Er Niet Is zijn er een handjevol vergeten pareltjes als Melkboer en Liefje Liefje, die door de decennia niets aan zeggingskracht inboeten. Vandaar dus het albumproject Groef: De Dijk keert terug naar die liedjes die door de schimmen van het verleden het repertoire verlieten.

Bijna veertig jaar lang is De Dijk een begrip in de popmuziek; die vertrouwde vaderlandse stampei van blues, soul, rock en chanson rijpt als een goede wijn. En binnen dat rijke oeuvre weet de groep steeds opnieuw een universeel sentiment te vangen, en de expressieve stem van Van der Lubbe komt nog altijd vanuit de tenen. Vanavond in de Maassilo zal de De Dijk wederom de wateren trotseren.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Dijk

Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te Ribs & Blues 2016 Foto De Dijk te De Dijk - 8/12 - Atak Foto De Dijk te Dauwpop 2012 Foto De Dijk te De Dijk - 16/12 - Paradiso Foto De Dijk te Meerpop 2010
 
Bekijk alle 125 foto's van De Dijk

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN