concert: J. Mascis in Rotown

DI.
09 JUL
J. MASCIS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA J. Mascis

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 09 juli 2019.
Dat is 69 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets J. Mascis in Rotown
DEZE J. Mascis TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 09 jul
Rotown, Rotterdam
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

J Mascis staat het meest bekend als de gitaartovenaar van Dinosaur Jr., maar de Amerikaan heeft gaandeweg zijn stempel op de popmuziek gedrukt als producer, filmcomponist en soloartiest. Neil Young, Nirvana en nu Kurt Vile, Mascis vormt nog altijd een gigantische inspiratiebron voor meerdere generaties aan rockiconen. Hij is het schoolvoorbeeld van een muzikant die diepe kwetsbaarheid kan uitdragen met pure volume en bevlogenheid.

Op zijn nieuwste album Elastic Days laat Mascis zijn Big Muffs en fuzzpedalen thuis voor een meer ingetogen, semi-akoestisch geluid. Het is een karakteristiek J Mascis-kunstwerkje; zijn breekbare stem staat op de voorgrond en hij maakt weer ruimschoots plaats voor de herkenbare gierende gitaarsolo’s, altijd snijdend door merg en been. Vanavond komt Mascis langs om te putten uit zijn rijke oeuvre; het is immer een grote eer om deze held te mogen ontvangen aan de Binnenweg.

FOTO'S VAN J. Mascis

Foto J. Mascis te J. Mascis - 08/07 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto J. Mascis te J. Mascis - 08/07 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto J. Mascis te J. Mascis - 08/07 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto J. Mascis te J. Mascis - 08/07 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto J. Mascis te J. Mascis - 08/07 - Paradiso Noord (Tolhuistuin) Foto J. Mascis te J. Mascis - 08/07 - Paradiso Noord (Tolhuistuin)
 
Bekijk alle 6 foto's van J. Mascis

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST