concert: De Staat in Doornroosje

DO.
28 NOV
DE STAAT Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA De Staat
VOORPROGRAMMA Another Sky
CONCERT UITVERKOCHT
De Staat in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
do 28 nov
De Staat + Another Sky (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 27,50

EXTRA INFORMATIE

In hun 10-jarige bestaan ontwikkelde De Staat zich tot een van de meest sensationele live acts in het Nederlandse muzieklandschap. De vele succesvolle tours en shows op diverse festival hebben hier zeker toe bijgedragen. Daarnaast stonden ze ook in het voorprogramma van de Rolling Stones én Muse. Met succesnummers als ‘Peptalk’, ‘Make The Call Leave It All’ en natuurlijk ‘Witch Doctor’ winden ze het publiek met gemak om hun vingers.

Eind 2018 verscheen de nieuwe single ‘Kitty Kitty’, het eerste nieuwe materiaal van de Nijmeegse band in tweeënhalf jaar. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Bubble Gum’ dat begin 2019 is uitgebracht. De opvolger van hun doorbraak album ‘O’ uit 2016. Het nieuwe album krijgt uit alle hoeken de loftrompet toegestoken. En terecht, want het is een geweldig album dat [rima aansluit bij de rest van hun oeuvre.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN De Staat, Another Sky

Foto De Staat te De Staat - 30/1 - Aviodrome Foto De Staat te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto De Staat te Nirwana Tuinfeest 2017 - Vrijdag Foto De Staat te Where The Wild Things Are 2016 - Zaterdag Foto De Staat te Where The Wild Things Are 2016 - Zondag Foto De Staat te Down The Rabbit Hole 2014 dag 1
 
Bekijk alle 340 foto's van De Staat
Bekijk alle 3 foto's van Another Sky

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN