concert: Pokey Lafarge in Doornroosje op ZONDAG 12 MEI 2019

  • Pokey Lafarge
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
  • Pokey Lafarge
    Bevrijdingsfestival Utrecht 2014
    © Tim van Veen
ZO.
12 MEI
POKEY LAFARGE Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
Hoofdprogramma Pokey Lafarge

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 12 mei 2019.
Dat is 1805 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Pokey Lafarge in Doornroosje
DEZE Pokey Lafarge TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 12 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Vanavond komt the ‘Man from the South’, Pokey LaFarge, terug naar Nijmegen. Ditmaal voor een solo optreden in de kleine zaal van Doornroosje.

De muziek van Pokey LaFarge klinkt alsof hij een heel mensenleven aan de oever van de Mississippi zit te spelen op zijn banjo, gitaar en mondharmonica. Het is bijna niet te geloven dat de aanstekelijke jazz, ragtime, country blues en western swing wordt voortgebracht door een relatief jonge muzikant. In het begin van zijn carrière maakte hij als eens duidelijk “It’s not retro music. It’s American music that never died.” Toch blies Pokey bijna 10 jaar geleden de ‘oude muziek’ weer een nieuwe leven in. Zijn muziek is doorspekt met stijlen als western swing, vroege jazz, country en ragtime. Alsof het de soundtrack is van een film over de Mississippi in de jaren 20, 30 van de vorige eeuw. LaFarge is een muzikant die de luisteraar op zijn gemak meevoert naar die oude tijd.

Foto's van Pokey Lafarge

Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Bevrijdingsfestival Utrecht 2014 Foto Pokey Lafarge te Rhythm & Blues Night 2019
 
Bekijk alle 5 foto's van Pokey Lafarge

Gerelateerd nieuws