concert: Anne Soldaat & Yorick van Norden: in Verkadefabriek op DINSDAG 26 MAART 2019

  • Yorick van Norden
    Popronde Leiden 2013
    © Arend Jan Hermsen
  • Yorick van Norden
    Popronde Leiden 2013
    © Arend Jan Hermsen
DI.
26 MRT
ANNE SOLDAAT & YORICK VAN NORDEN: Clubzaal, 20:00 uur Verkadefabriek, 's-Hertogenbosch
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 26 maart 2019.
Dat is 1829 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Anne en Yorick schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek - de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Muziek die hen aanspoorde om zelf de gitaar op te pakken om liedjes te schrijven en te zingen. Het is deze diepgewortelde verwantschap die Yorick van Norden en Anne Soldaat nu samen voor de tweede keer op de planken brengt.

Na het grote succes van de muziekvoorstelling en het gelijknamige album 'Unsung Heroes' waar Anne en Yorick de afgelopen jaren veelvuldig mee tourden zijn ze terug met een nieuwe voorstelling: 'Unsung Heroes Too'. Hierin brengt het tweetal zowel nummers van andere artiesten als eigen werk ten gehore. In beide gevallen 'liedjes met een verhaal'.

Foto's van Anne Soldaat, Yorick van Norden

Foto Anne Soldaat te Bent van Looy - 10/06 - TivoliVredenburg Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Dauwpop 2022 Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 39 foto's van Anne Soldaat
Bekijk alle 10 foto's van Yorick van Norden

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest