concert: Anne Soldaat & Yorick van Norden: in Schouwburg de Meerse

DO.
21 MRT
ANNE SOLDAAT & YORICK VAN NORDEN: Theater het Oude Raadhuis, 20:00 uur Schouwburg de Meerse, Hoofddorp
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 21 maart 2019.
Dat is 118 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Anne en Yorick schelen een generatie, maar delen een fascinatie voor muziek uit de bloeiperiode van de popmuziek - de zestiger en zeventiger jaren van de vorige eeuw. Muziek die hen aanspoorde om zelf de gitaar op te pakken om liedjes te schrijven en te zingen. Het is deze diepgewortelde verwantschap die Yorick van Norden en Anne Soldaat nu samen voor de tweede keer op de planken brengt.

Na het grote succes van de muziekvoorstelling en het gelijknamige album 'Unsung Heroes' waar Anne en Yorick de afgelopen jaren veelvuldig mee tourden zijn ze terug met een nieuwe voorstelling: 'Unsung Heroes Too'. Hierin brengt het tweetal zowel nummers van andere artiesten als eigen werk ten gehore. In beide gevallen 'liedjes met een verhaal'.

FOTO'S VAN Anne Soldaat, Yorick van Norden

Foto Anne Soldaat te Anne Soldaat - 18/11 - Tivoli Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2 Foto Anne Soldaat te Crossing Border Den Haag 2012 Foto Anne Soldaat te Crystal Ball - 24/9 - Melkweg Foto Anne Soldaat te Paaspop 2013 - dag 2
 
Bekijk alle 36 foto's van Anne Soldaat
Bekijk alle 10 foto's van Yorick van Norden

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS