concert: Jasper Steverlinck in De Groene Zwaan

ZA.
22 JUN
JASPER STEVERLINCK 20:00 uur De Groene Zwaan, De Rijp
2019
HOOFDPROGRAMMA Jasper Steverlinck

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 22 juni 2019.
Dat is 93 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jasper Steverlinck in De Groene Zwaan
DEZE Jasper Steverlinck TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 22 jun
De Groene Zwaan, De Rijp

EXTRA INFORMATIE

Op zijn nieuwe plaat gaat de Belgische muzikant Jasper Steverlinck terug naar de essentie: zijn unieke stem. Dit resulteerde in pure prachtnummers waarmee de Arid-zanger in zijn thuisland reeds veel succes oogstte. Zijn schrijftalent is gerijpt, de zang rolt over de tong als nooit tevoren. Begeleid door een gitaar en de briljante piano van Valentijn Elsen die de eenvoud van de muziek siert.

Geen protserige arrangementen. Geen technologische snufjes of nodeloze drukdoenerij. Op zijn album ‘Night Prayer’ draait het uitsluitend om songwriting in de puurste, meest directe vorm. Ook tekstueel: alleen duidelijke zinnen en onverbloemde emoties.

FOTO'S VAN Jasper Steverlinck

Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 20/12 - TivoliVredenburg Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 29/04 - Het Zonnehuis Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk Foto Jasper Steverlinck te Jasper Steverlinck - 11/06 - Vondelkerk
 
Bekijk alle 36 foto's van Jasper Steverlinck

GERELATEERD NIEUWS