concert: Xavier Rudd in Maassilo

VR.
02 AUG
XAVIER RUDD 19:30 uur Maassilo, Rotterdam (door: Rotown )
2019
HOOFDPROGRAMMA Xavier Rudd
VOORPROGRAMMA Tay Oskee
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Xavier Rudd in Maassilo
Tickets Xavier Rudd
KIES TICKET
vr 02 aug
Xavier Rudd
Maassilo, Rotterdam
vr 02 aug
Xavier Rudd
Maassilo, Rotterdam
€ 40,00

EXTRA INFORMATIE

Xavier Rudd brak door met de zomerse hits Follow the Sun en Spirit Bird. Spiritueel en hoopvol, dat kenmerkt de stijl van de Australische multi-instrumentalist. De carrière van Rudd startte in 2002 met het eerste album To Let, waarna nog vele studioalbums volgden. Op elke plaat weet Rudd weer verfrissende sounds te laten horen, van reggae tot blues. In thuisland Australië sleepte hij hiermee meerdere gouden en platina albums binnen en deelde hij het podium met artiesten zoals Ben Harper en Jack Johnson.

Het repertoire van de surfende singer-songwriter is niet alleen heel fijn om naar te luisteren, maar bevat ook diepere activistische boodschappen. Zo komt hij in zijn nummers op voor vrede, het milieu, de rechten van de Aboriginals en natuurlijk voor positiviteit en de liefde.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Xavier Rudd, Tay Oskee

Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 26/06 - TivoliVredenburg Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 26/06 - TivoliVredenburg Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 04/04 - Melkweg Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 18/02 - Effenaar Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 04/04 - Melkweg Foto Xavier Rudd te Xavier Rudd - 26/06 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 81 foto's van Xavier Rudd

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN