concert: The Melvins / YOB in Doornroosje

WO.
19 JUN
THE MELVINS / YOB Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA The Melvins YOB

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 19 juni 2019.
Dat is 96 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets The Melvins / YOB in Doornroosje
DEZE The Melvins / YOB TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 19 jun
Doornroosje, Nijmegen
€ 24,00

EXTRA INFORMATIE

The Melvins zijn bekend geworden als de geestelijke godfathers van het grunge-genre. Niet in laatste plaats dankzij hun grote fan Kurt Cobain. Met hun typerende zware, slepende rocksound en niet te vergeten de aangename en absurde teksten hebben ze vele grenzen verlegd.
Door elementen van punk zwaar te vertragen creëerden Melvins hun eigen genre. Een aftakking van de experimentele rock. De Amerikaanse band is ook van invloed geweest op de sludge en doom metal. Aanrader voor liefhebbers van The Jesus Lizard, SLEEP, Kyuss en Neurosis. Maar ook Mudhoney, Dinosaur Jr., Swans, Black Flag en Flipper.

Het Amerikaanse YOB maakte afgelopen oktober grote indruk met een weergaloze show op het Soulcrusher festival in Doornroosje. The New York Times omschreef de band als een van de beste bands van Noord-Amerika. Ze zitten er wat ons betreft niet ver naast. De loodzware, maar ook sfeevolle doomgeluid is uniek en uit duizenden te herkennen.

FOTO'S VAN The Melvins, YOB

Foto The Melvins te The Melvins - 06/06 - Paradiso Foto The Melvins te The Melvins - 06/06 - Paradiso Foto The Melvins te The Melvins - 06/06 - Paradiso Foto The Melvins te The Melvins - 06/06 - Paradiso Foto The Melvins te The Melvins - 06/06 - Paradiso Foto The Melvins te The Melvins - 06/06 - Paradiso
 
Bekijk alle 8 foto's van The Melvins
Bekijk alle 15 foto's van YOB

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILDEN