concert: Cherry Glazerr in Vera

WO.
17 APR
CHERRY GLAZERR Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Cherry Glazerr
VOORPROGRAMMA Support Act
TOEGANG 12

EXTRA INFORMATIE

Yess! Onderweg naar het Motel Mozaique festival bleek Cherry Glazerr een prachtig gaatje in haar tourschema over te hebben, dus we zijn er direct op gesprongen. Want deze wil je echt niet missen!

Haar nieuwste album 'Stuffed & Ready' mag namelijk nu al met recht een van de beste platen van 2019 genoemd worden, deze staat namelijk boordevol grungy indiepunk pareltjes. De scherpe, cynische en ietwat verontrustende teksten van frontvrouw Clementine Creevy zetten je daarnaast wel aan het denken.

De eigenzinnige Clementine begon in een slaapkamer in Los Angeles, waar ze nummers opnam onder de naam Clembutt. Haar talent bleef niet onopgemerkt, maar om live te kunnen brengen wat ze in haar eentje op band zette, werd er al snel een driekoppige band gevormd. In die paar jaar en nu al met haar vierde album op zak is er al heel wat afgetourd, hoog tijd dus voor een bezoekje aan VERA!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Support Act

Foto Support Act te Soulfly - 7/6 - Watt Foto Support Act te Soulfly - 7/6 - Watt Foto Support Act te Soulfly - 7/6 - Watt Foto Support Act te Soulfly - 7/6 - Watt
 
Bekijk alle 4 foto's van Support Act

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN