concert: Thomas Azier in Muziekgieterij

ZO.
06 OKT
THOMAS AZIER 20:00 uur Muziekgieterij, Maastricht
2019
HOOFDPROGRAMMA Thomas Azier
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Thomas Azier in Muziekgieterij
Tickets Thomas Azier:
zo 06 okt
Muziekgieterij, Maastricht

EXTRA INFORMATIE

Thomas Azier is de definitie van een artistieke kameleon: zijn platen krijgen de eigenschappen van de omgeving waarin de zanger/componist zich in bevindt. Het debuut Hylas werd gedefinieerd door de onderkoeling van Berlijn, terwijl Rouge de zwoele romantiek van Parijs prachtig belichaamde. De albums van Azier zijn altijd een spannende samensmelting van stijlen en inspiratiebronnen: even makkelijk schakelt hij van gladde crooners naar dwarse elektronica.

Op het nieuwe album Stray breekt Azier voor het eerst met zijn enige vuistregel: hij is gaan rondzwerven over de wereld zonder een vaste bestemming in gedachten. En dat ‘zwerven’ dus in de meest positieve zin van het woord. Met zijn nieuwe muziek laat Azier zijn perfectionisme iets meer los, en werkt hij met een gevoel van creatieve vloeibaarheid, de hulp inschakelend van muzikanten die hij tijdens zijn reizen ontmoette.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Thomas Azier

Foto Thomas Azier te Appelpop 2019 Foto Thomas Azier te Motel Mozaique 2012 Foto Thomas Azier te Best Kept Secret 2017 - Zaterdag Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 23/05 - Paradiso Foto Thomas Azier te Damaris 2014 Foto Thomas Azier te Thomas Azier - 26/05 - Melkweg
 
Bekijk alle 107 foto's van Thomas Azier

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS