concert: Jonathan Bree + John Moods in Rotown

DI.
11 JUN
JONATHAN BREE + JOHN MOODS 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Jonathan Bree
VOORPROGRAMMA John Moods

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op dinsdag 11 juni 2019.
Dat is 74 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jonathan Bree + John Moods in Rotown
DEZE Jonathan Bree + John Moods TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
di 11 jun
Rotown, Rotterdam
€ 11,50

EXTRA INFORMATIE

Support: John Moods

Jonathan Bree maakte op 19-jarige leeftijd furore met de Nieuw-Zeelandse indiegroep The Brunettes, dat haar hoogtepunt van succes beleefde met het door Sub Pop uitgebrachte Structure & Cosmetics. Nadat de band in 2010 stopte, verdween Bree een tijdje uit de schijnwerpers om met zijn eigen label Lil’ Chief Records andere artiesten te produceren en platen uit te brengen.

Bree keerde in 2013 als soloartiest terug met de duistere, orkestrale kamerpopplaat The Primrose Path, een behoorlijk contrast met de vrolijke popmelodieën die hij met The Brunettes uit de hoge hoed toverde. Ook de releases die volgden, A Little Night Music en Sleepwalking tappen uit datzelfde vaatje. Fans van Balthazar, Timber Timbre, Cigarettes After Sex, Hope Sandoval en dergelijke artiesten die een filmische romantiek uitstralen: dit is zéker een avondje om aan te vinken!

FOTO'S VAN Jonathan Bree, John Moods

Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag Foto Jonathan Bree te London Calling #1 2019 - zaterdag
 
Bekijk alle 4 foto's van Jonathan Bree