concert: Diggy Dex in Fluor

ZA.
23 NOV
DIGGY DEX Grote Zaal, 20:00 uur Fluor, Amersfoort
2019
HOOFDPROGRAMMA Diggy Dex
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Diggy Dex in Fluor
Tickets Diggy Dex:
za 23 nov
Fluor, Amersfoort

EXTRA INFORMATIE

Je kunt Diggy Dex beschouwen als een van de grondleggers van de Nederlandse hiphopscene. Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel. Door de jaren heeft de rapper een eigenzinnig geluid ontwikkeld dat buiten de kaders van de traditionele hiphop durft te stappen.

Met die onbevangen mentaliteit scoorde Dex crossoverhits als Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Slaap Lekker (Fastastig Toch). Op zijn nieuwste langspeler Karavaan vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze. We horen een artiest die open staat voor de wereld en geniet van de simpele dingen in het leven. Van elkaars gezelschap, muziek, zon, gezelligheid en het moment.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Diggy Dex

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 06/04 - Melkweg Foto Diggy Dex te Pop on Top 2019 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Bevrijdingsfestival Den Haag 2017 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 8/10 - Paard van Troje Foto Diggy Dex te Vrienden van Amstel Live! 19/01 Ahoy
 
Bekijk alle 71 foto's van Diggy Dex

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS