concert: Finn Andrews in Doornroosje

PODIUMINFO FOTO'S VAN Finn Andrews in Doornroosje

WO.
22 MEI
FINN ANDREWS Paarse Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Finn Andrews

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 22 mei 2019.
Dat is 117 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Finn Andrews in Doornroosje
DEZE Finn Andrews TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
wo 22 mei
Doornroosje, Nijmegen
€ 19,50

EXTRA INFORMATIE

Finn Andrews, onder meer ook frontman van The Veils, bracht onlangs zijn eerste solo album, ‘One Piece At A Time’, uit. Andrews’ solo werk klinkt een tikkeltje minder ongepolijst en rauw maar het is nog zeker net zo herkenbaar. Hoe kan het ook anders met zo’n karakteristieke stem.

Op de cover van zijn solo album staat een 9-jarige Finn in 1992. Andrews speelde al langer met de gedachte om een solo album te maken maar de aanleiding was simpel; zijn relatie liep op de klippen, hij verruilde Londen voor zijn geboortegrond in Nieuw Zeeland. In tegenstelling tot het laatste album van The Veils kiest hij voor een meer ingetogen, melodieuze en gearrangeerde album. Het is grotendeels live in de studio opgenomen: puur, authentiek en recht uit het hart.

FOTO'S VAN Finn Andrews

Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht 2014 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Finn Andrews - 22/05 - Doornroosje Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017
 
Bekijk alle 24 foto's van Finn Andrews

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST