concert: Finn Andrews in Vera

VR.
24 MEI
FINN ANDREWS Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Finn Andrews
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Finn Andrews in Vera
Tickets Finn Andrews:
vr 24 mei
Vera, Groningen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Als frontman van The Veils kwam Finn Andrews al regelmatig langs in VERA, maar nu met zijn solo-album ‘One Piece at a Time’ op komst, wordt het een hernieuwde kennismaking met de charismatische singer-songwriter. The Veils, die Andrews op zijn 16e oprichtte, hebben inmiddels vijf albums uitgebracht waarbij de mysterieuze en donkere indierock van de band ook opviel in de wereld van film- en tv-makers.

Tijdens het maken van het laatste Veils album ‘Total Depravity’, ontstond het materiaal voor het nieuwe solo album. Andrews laat hierop een meer autobiografische kant horen dan ooit. Andrews is het centrale punt van de nummers, de begeleiding is subtiel en dit zorgt voor een intiem geheel. Voor de tour volgend op de release van zijn solo album neemt hij een geheel nieuwe band mee, waarmee hij zowel nummers van The Veils als van zijn solo repertoire zal spelen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Finn Andrews

Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht 2014 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht 2014 Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017
 
Bekijk alle 9 foto's van Finn Andrews

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS