concert: Finn Andrews in Vera

VR.
24 MEI
FINN ANDREWS Mainstage, 20:30 uur Vera, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA Finn Andrews

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 24 mei 2019.
Dat is 148 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Finn Andrews in Vera
DEZE Finn Andrews TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 24 mei
Vera, Groningen
€ 17,50

EXTRA INFORMATIE

Als frontman van The Veils kwam Finn Andrews al regelmatig langs in VERA, maar nu met zijn solo-album ‘One Piece at a Time’ op komst, wordt het een hernieuwde kennismaking met de charismatische singer-songwriter. The Veils, die Andrews op zijn 16e oprichtte, hebben inmiddels vijf albums uitgebracht waarbij de mysterieuze en donkere indierock van de band ook opviel in de wereld van film- en tv-makers.

Tijdens het maken van het laatste Veils album ‘Total Depravity’, ontstond het materiaal voor het nieuwe solo album. Andrews laat hierop een meer autobiografische kant horen dan ooit. Andrews is het centrale punt van de nummers, de begeleiding is subtiel en dit zorgt voor een intiem geheel. Voor de tour volgend op de release van zijn solo album neemt hij een geheel nieuwe band mee, waarmee hij zowel nummers van The Veils als van zijn solo repertoire zal spelen.

FOTO'S VAN Finn Andrews

Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht 2014 Foto Finn Andrews te Finn Andrews - 22/05 - Doornroosje Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht (Rotterdam) 2017 Foto Finn Andrews te Finn Andrews - 22/05 - Doornroosje Foto Finn Andrews te Festival Stille Nacht 2014 Foto Finn Andrews te Finn Andrews - 22/05 - Doornroosje
 
Bekijk alle 24 foto's van Finn Andrews

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST