concert: Pierce Brothers in Doornroosje

DI.
01 OKT
PIERCE BROTHERS Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Pierce Brothers
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Pierce Brothers in Doornroosje
Tickets Pierce Brothers:
di 01 okt
Doornroosje, Nijmegen
€ 18,50

EXTRA INFORMATIE

Het Australische duo Pierce Brothers heeft zich in een paar jaar opgewerkt van straat artiest tot een graag geziene gast op menig festival en gerenommeerde popzalen. Hoewel ze er met hun dreadlocks en akoestische gitaar eruitzien als relaxte neo-hippies, worden de optredens van Pierce Brothers vooral gekenmerkt door tomeloze energie.

Muzikaal passen ze in het straatje van Mumford & Sons, maar als ex-straatmuzikanten kunnen ze meer. Kijk bijvoorbeeld maar eens op internet hoe ze compleet met didgeridoo en mondharmonica ‘Uptown Funk’ van Mark Ronson of ‘Tennis Court’ van Lorde coveren. Lowlands en Pinkpop lagen al eerder aan hun blote voeten. En ook Doornroosje en Stevenskerk hebben ze met succes weten te veroveren.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op vrijdag 22 februari 2019 09:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Pierce Brothers

Foto Pierce Brothers te Damaris Festival 2015 Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live Foto Pierce Brothers te Damaris Festival 2015 Foto Pierce Brothers te Damaris Festival 2015 Foto Pierce Brothers te Tash Sultana - 15/9 - Afas Live Foto Pierce Brothers te Pierce Brothers - 03/10 - Luxor Live
 
Bekijk alle 33 foto's van Pierce Brothers

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS