concert: For I Am King in Simplon

VR.
24 MEI
FOR I AM KING Grote Zaal, 20:00 uur Simplon, Groningen
2019
HOOFDPROGRAMMA For I Am King
VOORPROGRAMMA Hibakusha
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets For I Am King in Simplon
Tickets For I Am King:
vr 24 mei
Simplon, Groningen
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Als een storm trekt For I Am King het land over en neemt met windkracht tien de Nederlandse metalscene over. Ook Duitsland en België moeten eraan geloven. Deze furieuze metalband trekt de aandacht met een frontvrouw die de menigte versteld doet staan met haar brute stem. Hun sound is modern, complex maar in zekere zin ook toegankelijk.

Geïnspireerd door de zwaarste metalbands levert het Haarlemse Hibakusha de support met snoeiharde beats en krijsende lead-partijen. Hun shows zijn altijd uiterst intens en bovendien ook groovey. De tweede support komt van BAA$. Deze Groningse band is het resultaat van een mad experiment waarin het DNA van Pantera en Ice-T gekruist is met dat van Bruce Lee en The Predator. De band is geboren in de krochten van een stinkende dojo, waar keiharde battles herdacht worden in bloedvlekken op de boksringvloer.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN For I Am King, Hibakusha

Foto For I Am King te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto For I Am King te Jera On Air 2016 - Vrijdag Foto For I Am King te VUUR - 06/04 - Doornroosje Foto For I Am King te Jera On Air 2016 - Vrijdag Foto For I Am King te Eurosonic Noorderslag 2019 - Zaterdag Foto For I Am King te FortaRock 2018 Zaterdag
 
Bekijk alle 21 foto's van For I Am King
Bekijk alle 11 foto's van Hibakusha

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS