concert: Daniel Lohues in Neushoorn

ZA.
18 MEI
DANIEL LOHUES Grote Zaal, 20:45 uur Neushoorn, Leeuwarden
2019
HOOFDPROGRAMMA Daniel Lohues

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 mei 2019.
Dat is 151 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Daniel Lohues in Neushoorn
DEZE Daniel Lohues TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 mei
Neushoorn, Leeuwarden
€ 25,50

EXTRA INFORMATIE

Na een succesvolle clubtour in het najaar van 2018 hangt Daniël Lohues opnieuw de elektrische gitaar om zijn nek. Samen met zijn band zie je hem in mei in de clubs en dus ook in Neushoorn!

Lohues heeft geen introductie nodig. Hij kreeg voor zijn werk tot nu toe onderscheidingen als een Zilveren Harp, Edison, Annie M.G. Schmidtprijs, hij werd Ere Burger van de gemeente Emmen, ontving de Dagblad van het Noorden-prijs, de Culturele Prijs van Oost Nederland en een Buma Award voor zijn album ‘Moi’. Naast de clubshows speelt hij samen met zijn band de rest van de zomer op festivals zoals het Hello Festival in Emmen, Dauwpop, Stadspark Live in Groningen, Tuckerville, CAS en meer. Hij gaat op pad met een set van bandnummers die te vinden zijn in zijn omvangrijke oeuvre van de afgelopen vijfentwintig jaar. Dit wordt genieten!

DE BAND
Daniël (gitaar en zang)
Bernard Gepken (gitaar)
Reyer Zwart (bas)
Bram Hakkens (drums)
Ferry Lagendijk (toetsen).

FOTO'S VAN Daniel Lohues

Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg Foto Daniel Lohues te Hello Festival 2019 Foto Daniel Lohues te Tuckerville 2019 Foto Daniel Lohues te Tuckerville 2019 Foto Daniel Lohues te Daniel Lohues - 13/10 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 27 foto's van Daniel Lohues

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS