concert: Remy van Kesteren in Rotown

DO.
23 MEI
REMY VAN KESTEREN 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
HOOFDPROGRAMMA Remy van Kesteren

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 23 mei 2019.
Dat is 119 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Remy van Kesteren in Rotown
DEZE Remy van Kesteren TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 23 mei
Rotown, Rotterdam
€ 15,50

EXTRA INFORMATIE

Support: Heirloom

Onder de naam REMY ondergaat componist Remy van Kesteren zijn meest radicale ontwikkeling tot dusver. De harp, het instrument waarmee Van Kesteren beroemd werd, vormt nog steeds een belangrijke basis voor zijn muziek, maar is niet langer allesbepalend voor het totaalgeluid. Van Kesteren experimenteert voor het eerst zijn stem naast een breed palet aan blazers, modulaire synths, vibrafoons, drums en gitaren.

REMY’s komende plaat Shadows, geproduceerd samen met de Engelse muzikant Fink, illustreert die complete heruitvinding. Elektronisch, minimal, ambient, jazz, pop, wereldmuziek, klassiek: op Shadows vloeit alles in razend spannend in elkaar over. Vanavond presenteert REMY zijn nieuwste werk naar Rotown, ondersteund door bijzondere visuals.

FOTO'S VAN Remy van Kesteren

Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Night of The Proms 2012 Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje Foto Remy van Kesteren te Remy van Kesteren - 25/10 - Paard van Troje
 
Bekijk alle 16 foto's van Remy van Kesteren

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS