concert: Jeangu Macrooy in Paard

ZO.
26 MEI
JEANGU MACROOY Kleine Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Jeangu Macrooy
VOORPROGRAMMA Xillan

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zondag 26 mei 2019.
Dat is 119 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Jeangu Macrooy in Paard
DEZE Jeangu Macrooy TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
zo 26 mei
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Vanaf het moment dat Jeangu Macrooy’s debuut uitkwam, stapt hij met zevenmijlslaarzen door de Nederlandse muziekwereld: 3FM Talent, Popronde, voorprogramma’s voor o.a. Blaudzun en Selah Sue, terugkerende gast bij De Wereld Draait Door, en een nominatie voor een Edison als Beste Nieuwkomer Met zijn energieke optredens en indrukwekkende stembereik weet Jeangu moeiteloos de hele zaal stil of aan het dansen te krijgen.

Live worden zijn soulvolle nummers van het album ‘High On You’, en van zijn nieuwe plaat ‘Horizon’ (8 februari) tot leven gebracht door Jeangu’s 8-koppige band, inclusief blazers en twee achtergrond vocalisten. Jeangu’s nieuwe materiaal laat een ambitieus artiest horen die groot durft te dromen. Vol vertrouwen bewandelt hij zijn nieuwe weg, en dat gaat zijn show ongetwijfeld uitstralen!

FOTO'S VAN Jeangu Macrooy, Xillan

Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Eurosonic Noorderslag 2017 - Zaterdag Foto Jeangu Macrooy te Retropop 2018 Foto Jeangu Macrooy te Fields of Joy Festival 2019 Foto Jeangu Macrooy te Breda barst 2018 Foto Jeangu Macrooy te Appelpop 2018
 
Bekijk alle 80 foto's van Jeangu Macrooy

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE ZIJN GEWEEST