concert: Dalriada / Heidevolk / Týr in Doornroosje op WOENSDAG 24 APRIL 2019

  • Heidevolk
    Graspop Metal Meeting 2012
    © Tim van Veen
  • Týr
    FortaRock 2018 Zaterdag
    © Tim van Veen
WO.
24 APR
DALRIADA / HEIDEVOLK / TÝR Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
Hoofdprogramma Dalriada Heidevolk Týr

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op woensdag 24 april 2019.
Dat is 1791 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Dalriada / Heidevolk / Týr in Doornroosje was uitverkocht.
Volgens onze informatie
was dit concert uitverkocht.
wo 24 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Het van de Faeröer eilanden afkomstige band Týr bedient zich al jaren van krachtige melodische folk en viking metal. Epische nummers met melodisch gitaarwerk, genadeloos snelle tempo’s en machtige zangpartijen met een hoog meezinggehalten zijn hét handelsmerk van de band. Het optreden op FortaRock afgelopen jaar was er eentje om in te lijsten.
Heidevolk, afkomstig uit ons allereigenste provincie Gelderland is sinds de oprichting de absolute vaandeldrager van de vaderlandse folkmetal scene. Woeste, epische en mythologische verhalenworden gebracht in de Nederlandse taal. Ook op het zesde album ‘Vuur van Verzet’, uitgebracht door Napalm Records, zijn alle bekende ingrediënten weer aanwezig. Net als op de vorige albums ligt de nadruk wat meer op metal en zijn folk elementen als violen en fluiten minder prominent te horen. Maar Heidevolk blijft Heidevolk, een nummer als ‘Drankgelach’ nodigt natuurlijk nog steeds uit om uit volle borst meegebruld te worden.

Foto's van Heidevolk, Týr

Foto Heidevolk te Graspop Metal Meeting 2012 Foto Heidevolk te Wave Gotik Treffen 2018 Foto Heidevolk te Paganfest 2012: Eluveitie / Primordial - 28/3 - Patronaat Foto Heidevolk te Wave Gotik Treffen 2018 Foto Heidevolk te Into The Grave 2022, dag 2 Foto Heidevolk te Wave Gotik Treffen 2016
 
Bekijk alle 37 foto's van Heidevolk
Bekijk alle 15 foto's van Týr

Gerelateerd nieuws