concert: Dalriada / Heidevolk / Týr in Doornroosje

WO.
24 APR
DALRIADA / HEIDEVOLK / TÝR Rode Zaal, 20:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2019
HOOFDPROGRAMMA Dalriada Heidevolk Týr
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Dalriada / Heidevolk / Týr in Doornroosje
Tickets Dalriada / Heidevolk / Týr:
wo 24 apr
Doornroosje, Nijmegen
€ 22,00

EXTRA INFORMATIE

Het van de Faeröer eilanden afkomstige band Týr bedient zich al jaren van krachtige melodische folk en viking metal. Epische nummers met melodisch gitaarwerk, genadeloos snelle tempo’s en machtige zangpartijen met een hoog meezinggehalten zijn hét handelsmerk van de band. Het optreden op FortaRock afgelopen jaar was er eentje om in te lijsten.
Heidevolk, afkomstig uit ons allereigenste provincie Gelderland is sinds de oprichting de absolute vaandeldrager van de vaderlandse folkmetal scene. Woeste, epische en mythologische verhalenworden gebracht in de Nederlandse taal. Ook op het zesde album ‘Vuur van Verzet’, uitgebracht door Napalm Records, zijn alle bekende ingrediënten weer aanwezig. Net als op de vorige albums ligt de nadruk wat meer op metal en zijn folk elementen als violen en fluiten minder prominent te horen. Maar Heidevolk blijft Heidevolk, een nummer als ‘Drankgelach’ nodigt natuurlijk nog steeds uit om uit volle borst meegebruld te worden.

VOORVERKOOP

De voorverkoop van dit concert is op donderdag 31 januari 2019 10:00 van start gegaan. Tickets bestel je via deze link.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Heidevolk, Týr

Foto Heidevolk te Wave Gotik Treffen 2018 Foto Heidevolk te Fortarock 2016-Zaterdag Foto Heidevolk te Graspop Metal Meeting 2012 Foto Heidevolk te Huntenpop 2017 Foto Heidevolk te Fortarock 2016-Zaterdag Foto Heidevolk te Huntenpop 2017
 
Bekijk alle 31 foto's van Heidevolk
Bekijk alle 15 foto's van Týr

GERELATEERD NIEUWS