concert: Wwwater x Lyzza in EKKO

VR.
22 FEB
WWWATER X LYZZA 20:30 uur EKKO, Utrecht
2019
HOOFDPROGRAMMA Lyzza Wwwater
TOEGANG 13 euro (incl. servicekosten)

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 22 februari 2019.
Dat is 144 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Onder haar eigen naam maakt de Belgische Charlotte Adigéry electro die liefhebbers van de broertjes Dewaele wel kan bekoren, maar als WWWater verkent ze op nederige, spirituele wijze haar eigen psyche en het geluid van de toekomst. In dit liquide project vindt Adigéry haar kern middels overstuurde kickdrums, diepe electropop en invloeden uit de Balearen en Caraïben.

Ze heeft amper de 20 aangetikt, of LYZZA is de wereld al aan het veroveren. Ze maakte enkele jaren geleden al furore door te spelen met en langs SOPHIE, Mykki Blanco en Fatimi Al Qadiri. In haar eigen DJ sets dendert deze in Londen en Amsterdam actieve, maar van origine Braziliaanse met 130+ bpm door een behoorlijk frisse mix van rave, trance, hardstyle en braziliaanse beats. Maar ook als producer, vocalist en live-performer laat LYZZA steeds meer van zich horen.

FOTO'S VAN Wwwater

Foto Wwwater te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Wwwater te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Wwwater te Upon The My-O-My 2018 Foto Wwwater te Upon The My-O-My 2018 Foto Wwwater te Grasnapolsky 2017 - Zondag Foto Wwwater te Upon The My-O-My 2018
 
Bekijk alle 7 foto's van Wwwater

GERELATEERDE FESTIVALS