concert: Judy Blank in Paard

ZA.
18 MEI
JUDY BLANK Kleine Zaal, 19:30 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA Judy Blank
VOORPROGRAMMA Sam & Julia

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 18 mei 2019.
Dat is 155 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets Judy Blank in Paard
DEZE Judy Blank TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
za 18 mei
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

Als Judy Blank je zou vertellen dat ze uit een of ander zuidelijk Amerikaans gehucht zou komen, zou je haar op d’r blauwe ogen geloven. Maar ze komt gewoon uit Utrecht, al ligt ze flink op koers om de wereld te veroveren met haar bluesy americanaliedjes. De broeierige hitsingle ‘Mary Jane’ werd uitgeroepen tot Topsong op Radio 2, ze deelde het podium al met Seasick Steve en met haar folkballad ‘1995’ veroverde ze zelfs het hart van niemand minder dan Elton John.

Vorig jaar vertrok ze met haar laatste spaargeld naar Nashville, waar ze de studio in dook met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert, Rival Sons), wat resulteerde in de langverwachte nieuwe plaat ‘Morning Sun’. Een wonderschone mix van eigenwijze indiefolk, rootsy pop en hier en daar een snufje deltablues. Het album verscheen in september vorig jaar via V2/Munich Records, werd breed uitgemeten in de pers en tikte binnen een mum van tijd een miljoen streams aan op Spotify.

FOTO'S VAN Judy Blank, Sam & Julia

Foto Judy Blank te De Beste Singer Songwriter - 25/09 - Paradiso Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te North Sea Jazz 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Songbird 2014 - dag 2 Foto Judy Blank te Judy Blank - 25/10 - Melkweg
 
Bekijk alle 35 foto's van Judy Blank
Bekijk alle 4 foto's van Sam & Julia

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS