concert: Mezz on tour: Dries Roelvink in Chassé Theater op VRIJDAG 10 MEI 2019 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Mezz on tour: Dries Roelvink in Chassé Theater) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

VR.
10 MEI
MEZZ ON TOUR: DRIES ROELVINK Koninklijke drukkerij Em. De Jongzaal, 20:00 uur Chassé Theater, Breda (door: Mezz )
2019
Hoofdprogramma Dries Roelvink

EXTRA INFORMATIE

Op 10 september verraste Dries Roelvink vriend en vijand met een optreden in de beroemdste poptempel van Amsterdam. Paradiso werd voor één keer omgetoverd tot een tot de nok toe uitverkocht ‘Paradriso’. Van Jordanese smartlap, eigen repertoire, meezingers en Hazes tot aan Tom Jones, soulmedleys, David Bowie en Rolling Stones, alles wat Dries gedurende zijn carrière inspireerde komt in een fantastische avond aan bod. Publiek en zanger genieten met volle teugen. De avond vliegt voorbij en de energie en het enthousiasme die de show bij de opgetogen Roelvink losmaakt ontlokt hem de uitspraak: wow, dit is wat anders dan Carré, Gaypride of studentenhuis, dit is verslavend, ik wil op tour!

Maak je daarom op voor een avond onvervalste Roelvink glamour: doe een ticket in je pocket, fix een feestoutfit, schraap je meezingkeeltje en begin met: ja ja ik kom

Foto's van Dries Roelvink

Foto Dries Roelvink te Dauwpop 2008
 
Bekijk alle 1 foto's van Dries Roelvink

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws