concert: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Merleyn

ZA.
13 APR
THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST 22:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2019

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 13 april 2019.
Dat is 184 dagen geleden.

CONCERT UITVERKOCHT
Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Merleyn is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 13 apr
Thijs Boontjes (uitverkocht)
Merleyn, Nijmegen
€ 13,00

EXTRA INFORMATIE

Het Thijs Boontjes Dans-en Showorkest klinkt als een kruising tussen Herman Brood en André Hazes. Met hun Nederlandstalige rock ’n roll speelde de band al festivals als Down The Rabbit Hole, Zwarte Cross en IntoThe Great Wide Open plat.

Zanger en bandleider Thijs Boontjes is een graag geziene gast bij radio-en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love. Thijs is naast verdienstelijk zanger ook hoogbegaafd organist en zijn orkest weet eveneens van wanten. Op half oor niveau is het Thijs Boontjes Dans-en Showorkest een geslaagde grap, maar wie met aandacht luistert hoort een serieuze en bekwame muzikant, die zijn doorwrochte liefdesliedjes brengt met een knipoog en een traan.

In februari 2019 komt het debuutalbum uit, in het voorjaar te bewonderen in Merleyn.

FOTO'S VAN Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Waterpop 2017 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Waterpop 2017 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 31 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERD NIEUWS