concert: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Rotown op DONDERDAG 25 APRIL 2019

  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
    © Andrea Roell
  • Thijs Boontjes Dans- en Showorkest
    Waterpop 2017
    © Anja de Bruijn
DO.
25 APR
THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 25 april 2019.
Dat is 1826 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Rotown
DEZE Thijs Boontjes Dans- en Showorkest TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 25 apr
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Voor een avondje topentertainment ben je bij het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest aan het juiste adres. Op het eerste gehoor klinken de Nederlandstalige rock ’n roll-liedjes van Boontjes kluchtig en camp. Maar onder al die grappen en grollen huist een melancholische troubadour die tot het uiterste gaat om een memorabele show op poten te zetten. Op de afgelopen edities van Into The Great Wide Open en Down The Rabbit Hole waren Thijs en zijn orkest een absoluut hoogtepunt.

Thijs Boontjes wordt vaak uitgenodigd bij radio- en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer huisband van M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO1. Op het podium is Boontjes het meest in zijn element. Slechte woordgrappen, muzikale knipoogjes naar collega-popzangers, een bevlogen orgelsolo: Thijs Boontjes’ knullige openhartigheid schemert immer door al dat pure vermaak.

Foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 14/02 - Paradiso Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Dauwpop 2018 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te 3voor12 Song Van Het Jaar 2016
 
Bekijk alle 42 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws