concert: Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Rotown

DO.
25 APR
THIJS BOONTJES DANS- EN SHOWORKEST 20:00 uur Rotown, Rotterdam
2019
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets Thijs Boontjes Dans- en Showorkest in Rotown
Tickets Thijs Boontjes Dans- en Showorkest:
do 25 apr
Rotown, Rotterdam
€ 13,50

EXTRA INFORMATIE

Voor een avondje topentertainment ben je bij het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest aan het juiste adres. Op het eerste gehoor klinken de Nederlandstalige rock ’n roll-liedjes van Boontjes kluchtig en camp. Maar onder al die grappen en grollen huist een melancholische troubadour die tot het uiterste gaat om een memorabele show op poten te zetten. Op de afgelopen edities van Into The Great Wide Open en Down The Rabbit Hole waren Thijs en zijn orkest een absoluut hoogtepunt.

Thijs Boontjes wordt vaak uitgenodigd bij radio- en televisieprogramma’s. Zo was hij bijna de Slimste Mens, komt hij geregeld langs bij De Wereld Draait Door en All You Need is Love en was hij afgelopen zomer huisband van M, de nieuwe talkshow van Margriet van der Linden op NPO1. Op het podium is Boontjes het meest in zijn element. Slechte woordgrappen, muzikale knipoogjes naar collega-popzangers, een bevlogen orgelsolo: Thijs Boontjes’ knullige openhartigheid schemert immer door al dat pure vermaak.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Eurosonic Noorderslag 2016 - Zaterdag Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Waterpop 2017 Foto Thijs Boontjes Dans- en Showorkest te Thijs Boontjes Dans- en Showorkest - 15/02 - Melkweg
 
Bekijk alle 31 foto's van Thijs Boontjes Dans- en Showorkest

GERELATEERDE CONCERTEN

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS