concert: It It Anita / Shht in M.C. Cactus

VR.
10 MEI
IT IT ANITA / SHHT Cactus Club @ MaZ, 20:00 uur M.C. Cactus, Sint-Andries
2019
HOOFDPROGRAMMA It It Anita Shht

CONCERT HEEFT AL PLAATSGEVONDEN

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 10 mei 2019.
Dat is 166 dagen geleden.

OVERZICHT TICKETS DIT CONCERT
Tickets It It Anita / Shht in M.C. Cactus
DEZE It It Anita / Shht TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 10 mei
M.C. Cactus, Sint-Andries
€ 11,77

EXTRA INFORMATIE

SHHT
De meest geflipte band van het land komt naar Cactus Club! Shht stal het muzikale DNA van Raketkanon en kruiste het met stamcellen van Mr Oizo en Kanye’s ruggemerg. Een blikseminslag later heeft België Absurdistan een nieuwe ambassadeur. Geen subtiele diplomaat, maar een monster van frankenstein dat communiceert middels uitzinnige noiserock, overstuurde ravesynths en in autotune gedrenkte vocals.

Live gaat het dak er helemaal af, getuigen overlevenden van hun concerten in de Gentse Vooruit, Leffingeleuren en AB met de waanzin in de ogen. Uw kijk op de wereld zal nooit meer dezelfde zijn. En naderhand met zijn allen naar de botsauto’s op de meifoor!

IT IT ANITA
Bezuidens de taalgrens heerst de gitaar. Na Cocaïne Piss manoeuvreert Luik ook de noiserockers van It It Anita Vlaanderen binnen. Een gewaarschuwd man is er twee waard: deze band walst met een ontzagwekkende snelheid over het podium, aanwezige publiek, hun instrumenten en bij uitbreiding zichzelf.

FOTO'S VAN It It Anita, Shht

Foto It It Anita te Stone Rock Festival 2016 Foto It It Anita te Stone Rock Festival 2016 Foto It It Anita te Stone Rock Festival 2016 Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Shht te Grasnapolsky zondag 2018
 
Bekijk alle 3 foto's van It It Anita
Bekijk alle 4 foto's van Shht

GERELATEERDE CONCERTEN