concert: The Osmonds in Markant Uden

VR.
15 NOV
THE OSMONDS 20:30 uur Markant Uden, Uden
2019
HOOFDPROGRAMMA The Osmonds
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Osmonds in Markant Uden
Tickets The Osmonds:
vr 15 nov
Markant Uden, Uden
€ 29,00

EXTRA INFORMATIE

De carrière van The Osmonds startte al vroeg in de ’60, maar toen de broers zelf begonnen te schrijven en te componeren, begon het succes pas echt. In ‘71 scoorden de broers een nummer één hit in Amerika met One bad Apple. In Nederland kwam het grote succes in ’72, nadat The Osmonds hadden opgetreden in Eén van de Acht, de quiz van Mies Bouwman.

Tieneridolen
In één keer werden de Osmonds tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan diverse wereldtournees. Het nummer Crazy Horses, haalde de nummer één notering, net als Down by the Lazy River. Daarna volgden er nog tal van hits als Goin’Home, One way ticket to Anywhere, Hold her Tight, Love me for a Reason en Having a Party. In mei ’75 waren ze voor het laatst in Nederland. Nu, na 44 jaar keren ze nog eenmaal terug.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Osmonds

Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel Foto The Osmonds te The Osmonds - 01/11- Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 12 foto's van The Osmonds

GERELATEERDE CONCERTEN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN