concert: The Ocean in Paard

DI.
26 MRT
THE OCEAN Kleine Zaal, 20:30 uur Paard, Den Haag
2019
HOOFDPROGRAMMA The Ocean
VOORPROGRAMMA Downfall of gaia
Herod
BESTEL TICKETS VOOR DIT CONCERT
Bestel tickets The Ocean in Paard
Tickets The Ocean:
di 26 mrt
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

De mannen van het Berlijnse The Ocean blijven wel heel erg bescheiden door hun werk op de Facebookpagina onder het genre ‘music with guitars in it’ weg te zetten, want met hun vuige sludge en gure prog metal gecombineerd met post-hardcore invloeden ballen ze een vuist die flink hard aankomt. Wat bijzonder is aan deze band is dat het begonnen is als ‘The Ocean Collective’ en eeuwig wisselende bandleden kende. Sinds een aantal jaar is dit behoorlijk gekalmeerd en zouden we kunnen stellen dat de bezetting redelijk solide is.

Met deze bezetting en meer gastartiesten dan ooit tevoren is het lang verwachte achtste studio album ‘Phanzerzoic I’ uitgebracht. De plaat is de missende schakel tussen de eerdere platen ‘Precambrian’ en ‘Heliocentric’ en zal worden vergezeld met een deel twee dat respectievelijk in 2020 uit zal komen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

FOTO'S VAN The Ocean, Downfall of gaia, Herod

Foto The Ocean te Epic Metal Fest 2016 Foto The Ocean te Epic Metal Fest 2016 Foto The Ocean te Epic Metal Fest 2016 Foto The Ocean te The Progressive Alliance 2018 Foto The Ocean te The Progressive Alliance 2018 Foto The Ocean te The Progressive Alliance 2018
 
Bekijk alle 10 foto's van The Ocean

GERELATEERDE FESTIVALS

GERELATEERD NIEUWS

LEDEN DIE HIER NAAR TOE GAAN

LEDEN DIE HIER NAAR TOE WILLEN